Kwaliteit

Bij orthopedagogische praktijk praght vinden wij het belangrijk om te doen wat werkt. Daarom maken we gebruik van evidence-based methodes. Dit betekent dat we gebruik maken van kennis uit wetenschappelijk onderzoek, gebruik maken van onze praktijkkennis en ervaring en goed kijken naar uw ervaringen, vragen en voorkeuren. Wij maken o.a. gebruik van cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, schematherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en de Basic Trust methode.    

 

Alle behandelaren zijn SKJ geregistreerd. Dit betekent dat zij zich houden aan de beroepscode voor pedagogen en onderwijskundigen en moeten voldoen aan richtlijnen voor bijscholing, intervisie en supervisie. 

 

Het is belangrijk dat onze zorg goed verloopt, dat we als organisatie goed georganiseerd zijn en dat we reflecteren op ons handelen. Daarom zijn de praktijkhouders van Basic Trust Noord in het bezit van het HKZ keurmerk voor kleine organisaties. Hiermee laten we zien dat we voldoen aan de eisen die cliënten, het werkveld en gemeentes aan ons stellen. Kijk voor meer informatie op www.hkz.nl